We zijn er voor werkenden, studenten, scholieren en ook werkgevers

Het Gilde Loopbaancentrum is er op de eerste plaats voor jongeren en volwassenen in de regio Noord- en Midden-Limburg . Wij zijn onafhankelijk en toegankelijk voor iedereen. Onze diensten bieden wij dan ook op een laagdrempelige manier aan.

Werkenden | Gilde Loopbaancentrum stimuleert de keuzes in jouw loopbaan
We zijn er voor jou tijdens je loopbaan. Je bent al aan het werk, misschien pas kort of al een hele tijd. Dat maakt voor ons niet uit. Wij stimuleren en ondersteunen jou om zelf de richting te bepalen in je loopbaan. Meer weten?

Studenten | Gilde Loopbaancentrum stimuleert jouw beroepskeuze
We zijn er voor jou tijdens je opleiding. Op het moment dat je vragen hebt over nu en later. Misschien twijfel je of heb je juist al een heel duidelijk beeld van wat je wilt. In beide gevallen helpen we je graag om jouw eigen richting te bepalen. Meer weten?

Scholieren | Gilde Loopbaancentrum stimuleert jouw opleidingskeuze
We zijn er voor jou op het moment dat je een opleiding gaat kiezen. We hebben alle kennis en ondersteuning in huis zodat jij de opleiding vindt die je op het lijf is geschreven. Meer weten?

Werkgevers | Gilde Loopbaancentrum stimuleert jouw werknemers in hun loopbaan
Duurzame inzetbaarheid van werknemers die zich doorlopend blijven ontwikkelen wordt steeds meer een vanzelfsprekendheid. Het is echter een gezamenlijke verantwoordelijkheid van werkgever en werknemer. Samen investeren in duurzame inzetbaarheid kan het werkplezier vergroten, leiden tot lager ziekteverzuim en zet bovenal de juiste mensen op de juiste plek(ken). Gilde Loopbaancentrum is er voor alle vragen rondom een leven lang leren. Meer weten?

Loopbaanspreekuur

Wat: Voor al je vragen over werken en leren
Waar: Gilde Opleidingen Roermond & Venlo
Wanneer: Iedere dinsdag
Tijd: 17.00 – 19.00 u
Kosten: Gratis

Maak vooraf een afspraak:

Afspraak maken

Nieuwsalert

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en activiteiten van het Gilde Loopbaancentrum?

Laat hier je e-mailadres achter:

Activiteitenkalender