Alvast kennismaken?

Graag stellen wij onze adviseurs aan je voor. Zij helpen je graag met al jouw vragen rondom werken en leren. Dit kan per mail , telefoon (088 468 25 28) en  in een persoonlijke gesprek of tijdens ons wekelijkse loopbaanspreekuur op dinsdag van 17.00 tot 19.00 uur. Maak van te voren wel even een afspraak per mail via info@gildeloopbaancentrum.nl

Joop Brusselers
Oplossingsgericht te werk
“ Ik wil mensen inzicht geven in hun situatie, het eigen gedrag en uiteindelijk samen kijken naar keuzes. Daarbij kijk ik naar het geheel en dus niet alleen naar de werksituatie. Regisseur worden en blijven over je eigen leven en loopbaan is hierbij het uitgangspunt. ”

Jitske Folkers
Doortastend adviseren
“ De diversiteit aan vragen rondom werken en leren is telkens weer de uitdaging in mijn werk als adviseur. Ik help graag jongeren en volwassenen om alle puzzelstukjes te vinden en vervolgens op de juiste plaats te laten vallen.”

Ilse Annegarn
Mensen in hun kracht zetten
“ Concrete resultaten bereiken met personen die richting zoeken in hun (studie)loopbaan, dat is mijn passie. Zijn er beperkingen? Voor mij een extra uitdaging. Hiervoor zet ik graag een combinatie van gesprekstechnieken en nieuwe instrumenten in. Samen werken aan de keuze voor een zo passend mogelijke opleiding. ”


Marieke van Kemenade
Doelgericht aan de slag
“Echt iets betekenen voor een ander is wat mij drijft in mijn werk als adviseur. Ik ga doelgericht te werk en bied de ondersteuning op maat waarbij ik eerlijke verwachtingen schep. Kritisch kijken naar de ander maar ook naar mezelf, is mijn kracht.”

 

Bas Reuvers
Motiverend coachen
“ Het geeft veel voldoening om iemand op weg te helpen met een nieuwe stap die ze veel gelukkiger maakt. Maar de weg ernaar toe is niet altijd even makkelijk. Ik help mensen het ‘vuurtje’ te vinden wat hen energie geeft.”

Joop Brusselers
Oplossingsgericht te werk

Jitske Folkers
Doortastend adviseren

Ilse Annegarn
Mensen in hun kracht zetten

Suzanne Janssen
Inzetten van kwaliteiten

Marieke van Kemenade
Doelgericht aan de slag

Bas Reuvers
Motiverend coachen

Gregory Verstappen
EVC en Valideren

Loopbaanspreekuur

Wat: Voor al je vragen over werken en leren
Waar: Gilde Opleidingen Roermond & Venlo
Wanneer: Iedere dinsdag
Tijd: 17.00 – 19.00 u
Kosten: Gratis

Maak vooraf een afspraak:

Afspraak maken

Nieuwsalert

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en activiteiten van het Gilde Loopbaancentrum?

Laat hier je e-mailadres achter:

Activiteitenkalender