Wij zijn er voor jou en de keuzes in jouw (studie)loopbaan

Het Gilde Loopbaancentrum prikkelt en stimuleert jou om bewust om te gaan met de keuzes in jouw (studie)loopbaan. We geven informatie, maken je attent op belangrijke ontwikkelingen en helpen je hiermee nieuwe inzichten te krijgen. We hebben alle kennis in huis rondom werken en leren. Of je nu werkt, studeert, op de middelbare school zit of zelf werkgever bent.

Het Gilde Loopbaancentrum biedt vele mogelijkheden om zelf aan de slag te gaan.
Via onze website kun je veel info vinden en al een eerste quickscan doen. Ook kun je deelnemen aan de vele workshops en trainingen om nog actiever en gericht aan de slag te gaan. Dit alles zijn hulpmiddelen om de richting te bepalen in je (studie)loopbaan. Kijk in onze activiteitenkalender voor het actuele aanbod.

Je kunt kosteloos een afspraak maken tijdens ons wekelijkse loopbaanspreekuur. Elke dinsdag van 17.00 en 19.00 uur  in het Gilde Loopbaancentrum, Kasteel Hillenraedtstraat 1 Roermond. Onze adviseurs helpen je graag verder met alle vragen rondom werken en leren en opties in loopbaanondersteuning.

Afspraak maken? Mail naar: info@gildeloopbaancentrum.nl

Het Gilde Loopbaancentrum biedt ook gerichte ondersteuning aan wanneer je met een vraag zit en hulp nodig hebt. Je kunt bellen of mailen met een van onze coaches. Zij helpen je graag verder.

Coach op afstand nodig? Mail naar: info@gildeloopbaancentrum.nl

Het Gilde Loopbaancentrum biedt ook persoonlijke ondersteuning op het moment dat je net wat meer begeleiding nodig hebt en je vraagstuk meer tijd vraagt. Op basis van persoonlijke gesprekken ga je samen met jouw coach aan de slag. Samen stellen jullie gericht op jouw vraag een traject op wat jou kan helpen.

Meer weten? Mail naar: info@gildeloopbaancentrum.nl

Het Gilde Loopbaancentrum kan je ook helpen bij het in kaart brengen van jouw kennis en kunde.  EVC staat voor Erkenning van Verworven Competenties en kan heel waardevol zijn wanneer je je wilt omscholen of een nieuwe functie wenst. Het stelt namelijk door middel van een officieel erkend certificaat vast welke kennis en kunde je al in huis hebt.

Meer weten? Mail naar: info@gildeloopbaancentrum.nl

Loopbaanspreekuur

Wat: Voor al je vragen over werken en leren
Waar: Gilde Opleidingen Roermond & Venlo
Wanneer: Iedere dinsdag
Tijd: 17.00 – 19.00 u
Kosten: Gratis

Maak vooraf een afspraak:

Afspraak maken

Nieuwsalert

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en activiteiten van het Gilde Loopbaancentrum?

Laat hier je e-mailadres achter:

Activiteitenkalender