” Na een heerlijke week vakantie in Normandië had ik weer de nodige energie opgedaan. Echter na ongeveer anderhalve dag stroomde deze energie ook weer weg…hoezo energielek? Door mijn gesprekken met Joop (loopbaanadviseur Gilde Loopbaancentrum) werd ik mij hier bewust van. Ik zette alles nogmaals op een rijtje en stelde mezelf voor de keuze; stoppen of doorgaan in mijn huidige werk? Ik besloot om door te gaan en mijn focus te verleggen. Dat betekent ook dat ik de werkzaamheden die mijn energie opslurpten nu ook heb afgestoten. Zo heb ik voor mezelf de volledige ruimte gecreëerd om met focus en hervonden energie aan de slag te gaan met een nieuw project. Wat een luxe! Ik denk en hoop dat dit mij weer meer energie brengt en zo niet? Dan kijk (en voel) ik dan weer verder. Wellicht weer met de hulp van het Gilde Loopbaancentrum want dat kan ik iedereen aanraden.”