Wij stimuleren de keuzes in jouw loopbaan

We zijn er voor jou tijdens je loopbaan. Je bent al aan het werk, misschien pas kort of al een hele tijd. Wij stimuleren en ondersteunen jou om zelf de richting te bepalen en je verder te ontwikkelen.

Het Gilde Loopbaancentrum heeft veel informatie beschikbaar voor jou rondom de thema’s leren en werken en biedt hiermee een basis in (studie)loopbaanondersteuning. Denk hierbij aan arbeidsmarkt- en opleidingsinfo. Maar ook belangrijke actualiteiten en ontwikkelingen rondom werken en leren zoals ontwikkelingen op de arbeidsmarkt volgen we op de voet.  Alle informatie & nieuws verzamelen we hieronder op deze pagina voor jou.

Doe eens de quickscan. Het kan je helpen om een eerste beeld te vormen en eventueel verder mee te werken in gerichte loopbaanontwikkeling.

Het Gilde Loopbaancentrum heeft een doorlopend aanbod van interessante en leerzame trainingen en workshops gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Denk aan een workshop LinkedIn of een training in persoonlijk leiderschap. Ook een training om meer inzicht te krijgen in je eigen ware talent behoort tot de mogelijkheden. Ons aanbod is breed en biedt voor iedereen opties. Neem een kijkje in onze activiteitenkalender voor de komende trainingen en workshops en schrijf je meteen in.

Je kunt kosteloos een afspraak maken met een van onze loopbaancoaches in het Gilde Loopbaancentrum in Roermond of Venlo op een moment dat jou het beste uitkomt.

Onze adviseurs helpen je graag verder met alle vragen rondom werken en leren en opties in loopbaanondersteuning.

Afspraak maken?
Mail naar: info@gildeloopbaancentrum.nl

Je kunt onze adviseurs raadplegen op de momenten dat je net wat meer informatie of ondersteuning nodig hebt. Dit biedt het Gilde Loopbaancentrum per mail aan met een ‘coach op afstand’.

Coach op afstand nodig? Mail naar: info@gildeloopbaancentrum.nl

Samen met een persoonlijke adviseur van het Gilde Loopbaancentrum vorm je jouw eigen traject om te komen waar je wilt zijn. Wij bieden maatwerk individuele begeleiding.

Meer weten?
Mail naar: info@gildeloopbaancentrum.nl

Wat je in huis hebt aan kennis en kunde (competenties), wordt in grote mate bepaald door wat je geleerd hebt op school, op het werk of privé. Het Gilde Loopbaancentrum heeft gecertificeerde adviseurs in huis om datgene wat je kent en kunt, vast te stellen. EVC, het erkennen van verworven competenties, kan zeer waardevol zijn als je wilt solliciteren op een nieuwe functie. Maar ook op het moment dat je aan een nieuwe opleiding start en graag wilt weten of je vrijstellingen kunt krijgen.

Meer weten? Mail naar: info@gildeloopbaancentrum.nl

Informatie & Nieuws

Loopbaangesprek

Wat: Voor al je vragen over werken en leren
Waar: Gilde Opleidingen Roermond & Venlo
Wanneer: Op een moment dat jou het beste uitkomt.
Kosten: Gratis

Maak vooraf een afspraak:

Afspraak maken

Nieuwsalert

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en activiteiten van het Gilde Loopbaancentrum?

Laat hier je e-mailadres achter:

Activiteitenkalender