Wij stimuleren jouw beroepskeuze

We zijn er voor jou tijdens je opleiding. Op het moment dat je vragen hebt over nu en later. Misschien twijfel je of heb je juist al een heel duidelijk beeld van wat je wilt. In beide gevallen helpen we je graag om die richting te bepalen.

Het Gilde Loopbaancentrum heeft veel informatie beschikbaar voor jou rondom leren en werken. Denk hierbij aan arbeidsmarkt- en opleidingsinfo. Maar ook belangrijke actualiteiten en ontwikkelingen rondom werken en leren zoals bijvoorbeeld arbeidsmarkt inzichten volgen we op de voet.  Alle informatie & nieuws verzamelen we hieronder op deze pagina voor jou.

Doe eens de quickscan. Het kan je helpen om een eerste beeld te vormen en eventueel verder mee te werken in gerichte (studie) loopbaanontwikkeling.

Het Gilde Loopbaancentrum heeft een doorlopend aanbod van interessante en leerzame activiteiten gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Denk aan een workshop LinkedIn of een training in persoonlijk leiderschap. Ook een training om meer inzicht te krijgen in je eigen ware talent behoort tot de mogelijkheden. Ons aanbod is breed en biedt voor iedereen opties. Neem een kijkje in onze activiteitenkalender voor de komende trainingen en workshops en schrijf je meteen in.

Je kunt kosteloos een afspraak maken met een van onze loopbaancoaches in het Gilde Loopbaancentrum in Roermond of Venlo op een moment dat jou het beste uitkomt.

Onze adviseurs helpen je graag verder met alle vragen rondom werken en leren en opties in loopbaanondersteuning.

Afspraak maken?
Mail naar: info@gildeloopbaancentrum.nl

Je kunt onze adviseurs raadplegen op de momenten dat je net wat meer informatie of ondersteuning nodig hebt. Dit biedt het Gilde Loopbaancentrum per mail aan met een ‘coach op afstand’.

Coach op afstand nodig? Mail naar: info@gildeloopbaancentrum.nl

Informatie & Nieuws

Loopbaansgesprek

Wat: Voor al je vragen over werken en leren
Waar: Gilde Opleidingen Roermond & Venlo
Wanneer: Op een moment dat jou het beste uitkomt.
Kosten: Gratis

Maak vooraf een afspraak:

Afspraak maken

Nieuwsalert

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en activiteiten van het Gilde Loopbaancentrum?

Laat hier je e-mailadres achter:

Activiteitenkalender