“ Ik werk als zelfstandig ondernemer en vind het belangrijk om mezelf continue te blijven ontwikkelen. Ik vind het fijn om te sparren. Ik wil groeien als professional maar ook groei verwezenlijken met mijn bedrijf.”

Via een nieuwsbrief voor ondernemers zag ik de mogelijkheden van het Gilde Loopbaancentrum voorbij komen. Ik heb toen contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Samen met Joop (adviseur en projectleider Gilde Loopbaancentrum) heb ik mijn CV up-to-date gemaakt en een zakelijke presentatie opgemaakt. Deze is heel goed ontvangen en heeft me zelfs een nieuwe opdracht opgeleverd.

Ik heb de begeleiding vanuit het Gilde Loopbaancentrum als heel zinvol ervaren. Loopbaanontwikkeling is niet alleen voor het moment dat het al bijna te laat is en als je van baan moet of wilt wisselen. Ik zou het iedereen aanbevelen zowel ondernemers, werkgevers en werkenden om hier bewust mee aan de slag te gaan ongeacht het moment. “